Om mig

Halloj Gösfantast!

Kul att du hittat hit till min alldeles egna blogg.

Jag som driver den heter Jonas Milton och bor i Linköping. All min lediga tid (som jag har ganska gott om mellan familjeliv och deltidsarbete) går åt till att jaga stora gösar med hjälp av olika fiskemetoder.

Helt sjukt att man kan bli så besatt av en fisk som jag har blivit. Hade det funnits behandlingshem för att bota denna ”gösfiskefeber” så hade nog min fru varit först i kön att anmäla mig dit. :)

Min största dröm här i livet är att få arbeta med sportfiske i någon form, antingen i fiskebutik, som fiskeguide, betesutvecklare, säljare, sponsrad reklampelare, fiskeskribent, eller inom fiskevården. Listan kan göras lång.

Denna blogg kommer antagligen, förmodligen, och alldeles säkert fyllas med mycket humor, svordomar och bilder om jag känner mig själv rätt. Känsliga tittare varnas därför härmed. ;)

Välkommen!

//Jonas (WonderZander)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>